Structuur en Navigatie

eenvoudig besparend webdesign

Uw bezoeker heeft weinig tijd en en neemt hoogstens 5 seconden de tijd om uw webpagina op te nemen.Zorg er voor dat hij niet moet nadenken om tot de juiste info te komen.

Een simpele navigatiestructuur is van uiterste belang bij de opmaak van uw website. Kleuren kunnen hierbij helpen en ondersteunen de structuur van uw website.

De navigatie is de leidraad van uw website. Een overzichtelijke, intuitieve indeling maakt of kraakt het succes van uw website.

Een overijverige webdevelopper/designer kan totaal onbewust van uw website een ingewikkeld kluwen van webpagina's maken. En voor u het weet vindt zelfs een kat er zijn jongen niet meer. Kies daarom ook voor een eenvoudig webdesign

Minder clicks = minder frustratie

Een strak onderbouwde structuur zorgt er voor dat uw bezoeker binnen enkele kliks de info vindt die hij zocht.

Een rommelige, onoverzichtelijke website boezemt integendeel weinig vertrouwen in en verlaagt de drempel om weg te surfen.

Verhoog uw conversie

Hoe sneller bezoekers vinden wat ze zoeken hoe hoger de kans op succes. Je kan de conversie enerzijds verhogen door het aantal bezoekers naar je site te verhogen. Anderzijds is een analyse nodig van de gedragspatronen van uw bezoekers.

Oplossingen

Maak eerst een duidelijke structuur op vooraleer tot de design fase van de website over te gaan. Gebruik korte en krachtige woorden voor de links in uw navigatie. Een sitemap opmaken mag geen noodoplossing zijn om een ingewikkelde navigatie structuur te vervangen. Het is eerder bedoeld als een nuttig webpagina die zoekmachines toelaat uw site snel volledig te indexeren.