Optimaliseer voor de zoekmachines

eenvoudig besparend webdesign

Uw bezoeker is en blijft de hoofdreden waarom u een website maakt. Maar u dient er rekening mee te houden dat ook zoekmachines uw website bezoeken en lezen. Zij doen dit echter op een totaal andere manier dan uw bezoekers en daar dient u bij de ontwikkeling van uw website rekening mee te houden.

Zoekmachine optimalisatie is een specialisatie op zich. SEO (Search Engine Optimazation) en SEM (Search Engine Marketing) gaan hand in hand.

Zoekmachines passen op regelmatige tijdstippen hun zoekalgoritmes aan. Dit doen ze om tot betere zoekresultaten te komen. Reeds jaren volgen wij die wijzigingen op de voet op. Daarom blijft investeren in SEO belangrijk.

De zoekmachines evolueren. Wij zorgen er voor dat uw website mee evolueert en we verbeteren uw positie in de zoekresultaten.

Structuur en SEO

Een correcte opbouw van uw website helpt de zoekmachines om uw website snel te indexeren. Er bestaan heel wat trucs om uw website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Met ruim 10 jaar ervaring in website ontwikkelingen en website optimalisatie weten wij precies wat er moet gebeuren om uw site bovenaan in de lijst van de zoekresultaten te krijgen.

Wij begeleiden u in het optimaliseren van uw website in functie van uw trefwoorden. Hierdoor stijgt uw populariteit in de zoekmachine resultaten.

Landing page

De overgrote meerderheid van uw bezoekers komen niet via de homepagina van uw website. Ze komen via een zoekmachine (zoektermen of keywords) ergens uw website binnen, op wat men de "landing page" noemt.

Een duidelijke navigatie dient op iedere webpagina op dezelfde plaats aanwezig te zijn. Een overzichtelijke structuur zorgt er voor dat uw bezoekers meteen weten hoe de site ineen zit.