Web Content Management

plaats regelmatig nieuwe informatie op uw site

Een website die niet frequent wordt aangepast, waar geen recente nieuwe informatie wordt op geplaatst is geen interessante website in de ogen van de bezoeker.

de grootste kostfactor van uw website is 'onderhoud'

Het up-to-date houden van een website kost heel wat tijd en energie. En juist hierop kunt u met het Web CMS van Connexon besparen.

Bespaar tot 30% met Connexon CMS

Het Web CMS vereenvoudigt het werk om nieuwe content on line te plaatsen en oude informatie te verwijderen of te archieveren. U kan het allemaal zelf. Ook al kent u geen HTML. U hoeft ook geen software te installeren. Bepaalde ingebakken functies verwijderen voor u automatisch informatie als de vervaldatum voorbij is. Eenvoudiger kan niet.

Gedeelde last is halve last

Met het Web CMS van Connexon kunt u met meerdere beheerders van op verschillende locaties en op eender welk ogenblik uw website aanpassen. Zelfs al zit u op een zonnig eiland (met internet) dan kan u uw website blijven onderhouden. De updating van uw website is niet afhankelijk van één persoon.

Web Content Management

Wijzig uw website wanneer en waar u dat wil

Iedere wijziging die u met het Web CMS uitvoert wordt in 'real time' on line geplaatst. De wijziging staat meteen op uw website. Sneller kan het niet.

Connexon Pakket Websites

Al onze Pakket Websites maken gebruik van web modules die met het Web CMS kunnen beheerd worden. Met een website van Connexon geniet u dus steeds van de best mogelijke oplossing. Neem contact met ons op voor meer info over de pakket websites.

CMS Modules

agenda, kalender, news, links, guestbook, faq, contacts, events, facturatie, patiënten info, cases, forum, tijdschrift, cursussen, vacatures, private pagina's, ...

een goed ge´nformeerde klant ...

Wenst u meer informatie over hoe u met het Web CMS van Connexon uw website goedkoper online kan plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op.