Ontwikkeling van websites

eenvoudig besparend webdesign

Als webdesign bedrijf zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte websites. Wij houden uw budget in het oog en zorgen er voor dat uw website meer is dan louter een online aanwezigheid.

Een professionele aanpak betekent dat wij u in ieder fase van uw web project kunnen begeleiden.

Dit houdt in dat we niet alleen voor website ontwikkeling van uw site kunnen instaan. Naast web development hebben we ook nog een ruim aanbod aan bijkomende diensten.

Professionele web development aan een betaalbare prijs

Of u nu een statische website, een dynamische website of een interactieve website wenst... als webdesign bedrijf bieden wij u een professionele aanpak van begin tot einde.

Hosting

Uw website dient ergens op een webserver te staan. Wij bieden u hostingformules aan vanaf 10 euro / maand. Afhankelijk van uw noden kan u ook een volledige webserver huren. Een dedicated server kan reeds vanaf 69 euro / maand.

We bekijken samen wat voor u de beste hosting oplossing is.

Mail hosting

E-mailcommunicatie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wij bieden u een professionele mailbox vanaf 2 euro / maand waarmee u overal ter wereld mails kunt versturen of ontvangen.

Content Management

Een CMS of Content Management Systeem laat u toe om zelf uw site onbeperkt aan te passen en uit te breiden. Wij ontwikkelden verschillende modules om uw website verder mee uit te breiden en het beheer ervan nog meer te vereenvoudigen.

Neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie van ons CMS!

SEO

Professionele web positionering dekt een hele lading aan web diensten. Onze aanpak van zoekmachine optimalisatie of SEO verhoogt de zichtbaarheid van uw website bij de zoekmachines en verhoogt uw aantal geïnteresseerde bezoekers.