Visueel mooie website

In het verhaal van website ontwikkeling wil het oog ook wat. Een site dient de bezoeker aan te spreken. Kleuren en kleurcombinaties dienen vooral rustgevend te werken maar kunnen daarentegen ook ingezet worden om op te vallen.

De bezoeker moet aangenaam verrast zijn bij het zien van uw website. Dit biedt al enige garantie dat hij niet meteen wegloopt.

De X-factor moet aanwezig zijn, maar mag de boodschap van uw website niet overstemmen. Het geheel dient in eventwicht te zijn.

U kan meerdere kleurgroepen gebruiken om de navigatie en de structuur overzichtelijk te houden.

Gevoelens

eenvoudig besparend webdesign

Kleuren roepen gevoelens en emoties op. Ze kunnen ook uw bezoeker in een bepaalde richting sturen door sommige onderdelen van uw webpagina letterlijk in de kijker te plaatsen.

Wij zorgen er alvast samen met u voor dat uw website een eigen stijl heeft die bijblijft. Een goede indruk maken zorgt er voor dat uw bezoeker van uw website blijft en verhoogt de kans dat hij later nog terug keert.

Indien u reeds over een eigen huisstijl beschikt dan kan deze perfect op uw website worden overgenomen.

Tip

Gebruik nooit te veel veschillende kleurgroepen op dezelfde pagina. Gebruik wit-ruimte om enerzijds de content voldoende te laten uitspringen. Anderzijds bezorgt het uw website een rustgevende indruk.